"Ik voorzie dat er zeker op het gebied van Schiphol de nodige uitdagingen komen te liggen, zowel voor het bedrijfsleven als voor de bewoners. Ik denk dat dat geen gemakkelijk dossier is. Voor het bedrijfsleven is het goed dat de bedrijvigheid blijft, maar we moeten het op zekere hoogte in de gaten houden want het gaat wel ten koste van het leefmilieu." (meer…)

"HAP staat altijd voor je klaar. Het is een bekende partij, ze weten wat er speelt in de polder en staan voor hun zaak.  Ik kijk altijd naar het verkiezingsprogramma en maak dan mijn keuze. Ik weet het lokaal vaak al wel, dat is HAP. (meer…)

Henk Mulder †Vrijwilliger Dienstencentrum 't Rietland Badhoevedorp

"HAP heeft de kracht dicht bij  inwoners te staan en verstaat de kunst om het simpel te houden. HAP zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Zo werk je aan vertrouwen tussen inwoners en politiek." (meer…)

René MetzOndernemer uit Zwanenburg

"Wat ik ervaren heb ik dat HAP echt iets wil veranderen en jullie laten je niet tegenhouden. Dat is puur en dat is mooi. Jullie begrijpen de mensen én begrijpen ondernemerschap en zijn het hele jaar door betrokken bij wat er gebeurt in Haarlemmermeer." (meer…)

"Ook voor de senioren van de Haarlemmermeer moet meer worden gedaan qua wonen, de eenzaamheid van velen is schrijnend. Er staan zoveel grote panden al jaren leeg dat moet toch gebruikt kunnen worden voor deze vorm van wonen."
(meer…)

Ans TerpoortenBestuurslid Seniorenvereniging Haarlemmermeer Noord