Als je van raadsleden verwacht dat ze betrokken, eerlijk en recht-door-zee zijn, en ook nog een luisterend oor hebben, actief zijn en standvastig in de raadsvergadering stem dan ……" (meer…)

Rob van HaasterEigenaar bloembollenbedrijf in Vijfhuizen

"Het gave aan HAP vind ik dat het echt uit ‘lokale personen’ bestaat, mensen die vol in onze gemeenschap staan en geen ‘verplichtingen’ hebben naar de landelijke partijen. Zoals ze zelf zeggen ‘Lokale problemen vragen om praktische oplossingen!‘" (meer…)

"HAP heeft de kracht dicht bij  inwoners te staan en verstaat de kunst om het simpel te houden. HAP zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Zo werk je aan vertrouwen tussen inwoners en politiek." (meer…)

René MetzOndernemer uit Zwanenburg

"Wat ik ervaren heb is dat HAP echt iets wil veranderen en jullie laten je niet tegenhouden. Dat is puur en dat is mooi. Jullie begrijpen de mensen én begrijpen ondernemerschap en zijn het hele jaar door betrokken bij wat er gebeurt in Haarlemmermeer." (meer…)

"Ik vind het heel belangrijk, dat je zuinig met het gemeenschapsgeld omgaat en deze projecten lijken meer op grootdoenerij. HAP wil daar niet aan mee doen en dat zou een reden kunnen zijn om op deze partij te stemmen." (meer…)

Jan Schramabasisschoolleerkracht

"HAP staat midden in de samenleving, is bereid om overal heen te gaan en met mensen het gesprek aan te gaan. Ik denk dat veel mensen die zich bij HAP aansluiten plaatselijke inwoners zijn die ergens voor staan." (meer…)

"Ik heb eigenlijk altijd gezegd dat ik geen politieke kleur wil geven aan de dingen die ik doe. Als je een bedrijf hebt vind je vaak aansluiting bij de VVD, maar ik vind lokaal veel belangrijker als landelijk." (meer…)

"Als HAP staat voor wat het predikt kan het voor de inwoners van Haarlemmermeer en hun wensen een prachtig format zijn ter verbetering van de leefomgeving. Hoe groter de partij des te meer slagkracht: Samen sterk!" (meer…)

"HAP is niet links of rechts maar gewoon bezorgd en betrokken. HAP is altijd aan te spreken op momenten dat iets niet goed georganiseerd is en daarin wordt meegeleefd met inwoners en oprecht geprobeerd er iets aan te doen. Dat vind ik een prachtige eigenschap van de mensen die HAP leiden." (meer…)

Ed MeulenbroekLeraar Hoofdvaartcollege Hoofddorp

"HAP is een partij die dicht bij de mensen staat en heel goed weet wat er in hun leefwereld afspeelt. Dat is wat ik belangrijk vind." (meer…)

Saïd Akkabivoorzitter stichting Marhaba

"Ik wil graag als jongere mijn mening geven. Het geeft mij voldoening om iets te betekenen voor anderen. Ik heb bijvoorbeeld ook 4 weken vrijwilligerswerk gedaan voor weeskinderen in het buitenland. Het was mooi om te zien hoe dankbaar zij waren voor iets heel kleins. Een hele leuke ervaring!" (meer…)

Yassine Rahaouimaatschappelijk actief

"HAP lokaal, sociaal en betrokken is , een partij voor alle Haarlemmermeerders. Ik zie die betrokkenheid en dat HAP overal zijn gezicht laat zien." (meer…)

John van den BergVrijwillger uit Abbenes
1 2