Doe mee!

Verschillende partijen opereren binnen de lijnen die door ‘de moederpartij in Den Haag’ zijn uitgezet. Dit mondt regelmatig uit in onduidelijk beleid, waar inwoners vaak het gevoel bij hebben in de steek te worden gelaten. Het gevolg; minder interesse voor de eigen leefomgeving en afkeer naar de politiek en de gekozen volksvertegenwoordiger. En die heeft het contact met u juist zo hard nodig om zijn of haar werk goed te kunnen doen.
Want wij hebben u hard nodig. Juist om gevoed te worden in onze ideeën. En zeg nou eerlijk, u wilt zelf toch ook zoveel mogelijk invloed hebben op uw eigen welzijn in uw eigen leefomgeving. Door lid te worden van HAP wordt uw stem goud waard. Voor uzelf en voor uw leefomgeving, in ons mooie Haarlemmermeer.

Draagt u onze partij een warm hart toe en wilt u ons financieel ondersteunen, dan is donateurschap altijd mogelijk. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het lidmaatschap of donateurschap, laat dan een bericht achter via email of de diverse sociale media. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Lid worden

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!