Abdul Salhi wordt opvolger van HAP-raadslid Brigitte van der Erve

Abdul Salhi zal de lege plek in de fractie HAP innemen, die is ontstaan na het vertrek van Brigitte van der Erve.
Salhi (46) is getrouwd, vader van 3 kinderen en woonachtig in Hoofddorp. Met de toetreding van Salhi is de fractie van HAP in de gemeenteraad van Haarlemmermeer weer op volle sterkte. “Ik voel mij vereerd en zal er alles aan doen het vertrouwen dat de partij en de kiezer in mij hebben gesteld waar te maken”, aldus Salhi. “Haarlemmermeer is een prachtige gemeente en mijn verbondenheid aan de lokale politieke partij HAP is al jaren heel sterk, vanwege haar betrokkenheid bij de lokale samenleving en hun pragmatische werkwijze.” Diezelfde betrokkenheid is voor Salhi van wezenlijk belang: “Juist in deze tijden van polarisatie is het goed en noodzakelijk, dat wij als inwoners en in het bijzonder lokale politici, de verbinding zoeken en het gesprek aangaan met elkaar en de samenleving.”

Abdul Salhi werkt ruim 19 jaar bij de politie, sinds 2007 bij de eenheid Amsterdam. Zijn huidige functie is Inspecteur. Abdul is eerder actief geweest voor HAP als fractieassistent in de raadsperiode 2006-2010. Hij heeft deze periode als enorm leuk en leerzaam ervaren en is al jaren zowel politiek als maatschappelijk actief en betrokken in Haarlemmermeer. Abdul zoekt graag de verbinding met inwoners en zet zich, zowel professioneel als in zijn vrije tijd, in voor een prettige en veilige leefomgeving.
Abdul maakte in de afgelopen jaren deel uit van het bestuur van HAP; hij zal per direct uit deze functie terugtreden. Het bestuur buigt zich binnenkort over de invulling van de ontstane vacature.

Abdul Salhi (foto: Rob Joore)

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!