Beijer voorzitter vereniging HAP

Hoofddorp – Henny Beijer is de nieuwe voorzitter van de vereniging HAP, de lokale politieke partij Haarlemmermeerse Actieve Politiek. Beijer (61), woonachtig in Nieuw-Vennep, werd woensdag 23 maart unaniem in die functie gekozen tijdens de algemene ledenvergadering. De functie van voorzitter werd geruime tijd waargenomen door Jan van Dongen, die in het bestuur van HAP al de portefeuille van penningmeester had. Met de toetreding van Beijer tot het bestuur is dat gremium nu weer compleet. “Het voelt goed dat zowel de leden als fractie en wethouders mijn kandidatuur ondersteunen”, zegt Beijer in een eerste reactie. “Ik zal er van mijn kant alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken. Haarlemmermeer staat voor een paar belangrijke ontwikkelingen en ik denk, dat daarin juist voor een lokale partij als HAP een cruciale rol is weggelegd.”

Beijer is sinds 2013 actief in de partij. Zo was hij betrokken bij de campagne voor de raadverkiezingen in 2014 en ondersteunde hij de fractie in vraagstukken op zijn vakgebied, dat van communicatie en mediarelaties. In het dagelijks leven is Beijer als zelfstandig senior adviseur actief voor nationale en internationale opdrachtgevers. Hij is specialist op het terrein van crisiscommunicatie en woordvoering en verzorgt daarin trainingen, workshops en cursussen, onder meer aan de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is Beijer tekst- en scenarioschrijver en produceert en regisseert hij opdrachtfilms en documentaires.

Beijer vervulde door de jaren heen op vrijwillige basis verschillende maatschappelijke functies in de regio. Hij was onder meer voorzitter van het RK schoolbestuur de Basis en van het bestuur van Poppodium Duycker in de fase van ontwikkeling en nieuwbouw.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!