Brigitte van der Erve vertrekt uit gemeenteraad Haarlemmermeer

Onze collega, HAP raadslid Brigitte van der Erve, heeft ons laten weten dat ze het raadslidmaatschap niet langer kan combineren met haar drukke werkzaamheden en persoonlijke leven.
Brigitte: ‘Met veel toewijding en plezier heb ik de functie als raadslid de afgelopen drie jaar uitgevoerd en vorm gegeven. En daarmee ook mijn functie als fractielid bij HAP. Een pracht van een kans, een pracht van een ervaring. Sinds mei 2016 is in mijn werkzame leven een zakelijke omslag gekomen. Het blijkt dat het raadslidmaatschap, het fractielidmaatschap en het opzetten en uitrollen van een geheel nieuwe onderneming voor mij niet meer is te combineren. Twee topsporten naast elkaar is er één te veel’.

Tot haar spijt heeft Brigitte hierin een keuze moeten maken en besloten het raadslidmaatschap met ingang van 1 februari 2017 te beëindigen.

De fractie HAP betreurt haar besluit maar heeft respect en waardering voor de wijze waarop Brigitte zich de afgelopen jaren voor HAP heeft ingezet, zowel in de verkiezingscampagne als tijdens haar periode als raadslid. Haar grote dossierkennis, haar gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij aan haar volksvertegenwoordigende rol invulling gaf typeren Brigitte.

Fractie, bestuur en wethouders van HAP wensen Brigitte het allerbeste voor de toekomst!

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!