Chris Groothand vertrekt uit gemeenteraad Haarlemmermeer

Hoofddorp- Gemeenteraadslid Chris Groothand van lokale politieke partij HAP heeft besloten zijn raadslidmaatschap wegens gezondheidsredenen per 1 augustus 2018 te beëindigen.
HAP-fractievoorzitter Johan Rip: “In januari besloot Chris in goed overleg met de fractie om tijdelijk terug te treden wegens gezondheidsredenen. Heel spijtig maar natuurlijk steunen wij Chris bij het maken van deze lastige keuze.”De fractie HAP betreurt zijn besluit maar heeft respect en waardering voor de wijze waarop Chris zich de afgelopen jaren in verschillende functies voor HAP heeft ingezet. Chris heeft met kennis van zaken en altijd met het hoofd en het hart de HAP standpunten ingebracht in de gemeenteraad en daarbuiten. Henk van Steenis, die sinds januari jl. de functie van Chris als gemeenteraadslid van HAP heeft overgenomen, zal dat tot aan de verkiezingen in november blijven doen waardoor de fractie op volle politieke sterkte blijft.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!