Digitaal fractiespreekuur HAP 9 februari over het parkeren Buitenkaag

Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 9 februari een digitaal fractiespreekuur over de verkeersproblematiek rondom Van Lent in Buitenkaag.

 

Raadslid Abdul Salhi en fractie-assistent Henk van Steenis zullen van 19:00 – 20:00 uur in de digitale Microsoft Teams meeting aanwezig zijn om met inwoners en andere betrokkenen te praten. “Iedereen is welkom om online met ons in gesprek te gaan over zorgen en kansen”, aldus raadslid Abdul Salhi. Aanmelden voor het digitale spreekuur kan door een e-mail te sturen naar hap@haarlemmermeer.nl.

 

Dag en datum: Dinsdag 9 februari 2021

Tijdstip: 19:00 – 20:00 uur

Waar: Digitaal via Microsoft Teams

 

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het digitale spreekuur te bezoeken, maar toch in gesprek willen met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!