Digitaal fractiespreekuur HAP: Wat wilt u ons meegeven over de bezuinigingen?

Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 18 mei weer een digitaal fractiespreekuur over wat de inwoners mee willen geven over de bezuinigingen.

 

Het financieel meerjarenbeeld laat een structureel tekort zien. De komende jaren kan dat oplopen tot wel 20 miljoen euro. Daarom moet er bezuinigd worden in Haarlemmermeer. De fractie van HAP hoort graag wat u ons wilt meegeven voor de aankomende bezuinigingen. Waar ziet u ruimte voor bezuinigingen? Waar mag absoluut niet op bezuinigd worden volgens u?

 

Raadsleden Charif El Idrissi, Abdul Salhi en Manon de Vries zullen van 19:00 – 20:00 uur in de digitale Microsoft Teams meeting aanwezig zijn om met inwoners en andere betrokkenen te praten. “Iedereen is welkom om online met ons in gesprek te gaan over wat u als inwoner mee wilt geven over de financiële ombuigingen”, aldus raadslid Charif El Idrissi.

 

Aanmelden voor het digitale spreekuur kan door een e-mail te sturen naar hap@haarlemmermeer.nl.

 

Dag en datum:         Dinsdag 18 mei 2021

Tijdstip:                     19:00 – 20:00 uur

Waar:                         Digitaal via Microsoft Teams

 

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het digitale spreekuur te bezoeken, maar toch in gesprek willen met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!