Extra spreekuur HAP Zonnepanelenpark Zwanenburg

HAP houdt op maandag 12 december een extra fractiespreekuur. De partij ontvangt veel berichten van inwoners met vragen en zorgen over de plannen voor een zonnepanelenpark in Zwanenburg.

Raadsleden Tim van Essen, Johan Rip, Ron Heimerikx en Brigitte van der Erve zijn daarom van 19.30-21.00 aanwezig in De Olm om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om vragen en ideeën met de fractieleden te delen”, aldus raadslid Tim van Essen.

Dag en datum:           Maandag 12 december
Tijdstip:                       19:30 – 21:00 uur
Waar:                          De Olm
Adres:                         Olmenlaan 141, 1161 JV, Zwanenburg

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!