Fractie HAP neemt afscheid van raadslid Van de Meeberg

Hoofddorp – De fractie van lokale partij HAP heeft besloten afscheid te nemen van raadslid Sophie van de Meeberg.
HAP vice-fractievoorzitter Jeanette Koolmoes: “Na intensief overleg binnen de fractie is hiertoe besloten. De verhouding en werkrelatie met de fractie verliep al langere tijd moeizaam.

Mevrouw Van de Meeberg beraadt zich momenteel, maar fractie en bestuur gaan er zonder meer vanuit dat zij haar zetel ter beschikking stelt aan de partij, door wie zij immers ook op de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is geplaatst. “De zetel behoort de partij toe”, aldus vice-fractievoorzitter Koolmoes, die de functie van fractievoorzitter zal invullen tot de HAP fractie een nieuwe fractievoorzitter kiest.

De fractie van HAP is zich bewust van de impact en is niet lichtzinnig tot dit besluit gekomen. De fractie is van mening dat dit het enig juiste besluit is voor de toekomst en stabiliteit van de partij.

Fractie en wethouders van HAP gaan onverminderd door om de ambities, zoals verwoord in het coalitieakkoord, in het belang van de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit te voeren.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!