Fractie klaar voor nieuw politiek seizoen

De fractie van lokale politieke partij HAP is met Johan Rip als fractievoorzitter fris aan het politieke seizoen begonnen.
Met zijn jarenlange politieke en bestuurlijke ervaring, hart voor onze Haarlemmermeerse samenleving en extra aandacht voor de minima, is hij unaniem gekozen tot fractievoorzitter. Johan zal worden versterkt met Manon de Vries-Woolthuis als vicefractievoorzitter.

“Als fractie hebben wij het zomerreces benut om bij te komen van de afgelopen turbulente politieke- en campagne periode en gebouwd aan een stevig team. We hebben avonden met elkaar gezeten, uren gepraat, gelachen en geëvalueerd. Het was ook in dat opzicht een mooie zomer”, aldus Manon de Vries-Woolthuis namens de fractie.

 

De komende jaren zijn er vele uitdagingen die de samenleving blijven bezighouden. Als grootste lokale politieke partij kan iedereen erop rekenen dat HAP zich met passie in blijft zetten om het belang van Haarlemmermeer te vertegenwoordigen.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!