Fractiespreekuur 24 mei

Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 24 mei a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Johan Rip en Brigitte van der Erve zijn van 19.00-20.00 in de fractiekamer in het Raadhuis aanwezig om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Iedereen is welkom om klachten en ideeën met de fractieleden te delen. Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus raadslid Brigitte van der Erve.

Dag en datum: Dinsdag 24 mei
Tijdstip: 19:00 – 20:00 uur
Waar: fractiekamer in het Raadhuis

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!