Fractiespreekuur Badhoevedorp 7 juli 2020

Voor alle inwoners die langs zijn gekomen om in gesprek te gaan met onze fractieleden Jeanette Koolmoes en Manon-Woolthuis-de Vries heel erg bedankt voor jullie komst en aanwezigheid. Was u niet aanwezig bij dit fractiespreekuur maar wilt u wel het gesprek aangaan met één van onze fractieleden? Houd dat goed de website en sociale media in de gaten voor de aankondiging van het volgende fractiespreekuur of neem contact op met HAP via de mail: hap@haarlemmermeer.nl

 

Het eerste spreekuur van 2020 met de Mobiele fractiekamer, vond plaats in  Badhoevedorp. Gelukkig konden we droog in de bus zitten. We hadden een goed bezocht spreekuur, waar we over allerlei ontwikkelingen/problemen in Badhoevedorp hebben kunnen praten.

De koffie was warm, en we hebben gesprekken gevoerd over bomen, wegen, centrumontwikkelingen en het Groene lint. We waarderen altijd ontzettend als inwoners zo betrokken zijn, en we sloten ons spreekuur af met een tevreden resultaat.

 

Lokale politieke partij HAP heeft dinsdag 7 juli a.s. weer haar maandelijkse fractiespreekuur gehad in Badhoevedorp.

Fractieleden Jeanette Koolmoes en Manon de Vries-Woolthuis zijn hier aanwezig geweest van 19.00-21.00 uur bij Dorpshuis Badhoevedorp met de mobiele fractiekamer, om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om een praatje te komen maken en een kopje koffie te komen drinken met HAP”, aldus raadslid Jeanette Koolmoes.

Uiteraard hebben de fractieleden de afstand van 1,5 meter gehanteerd en hebben zij voorafgaand gevraagd of de inwoners klachten ervaren met betrekking tot het coronavirus.

 

Informatie betreft het fractiespreekuur:

Dag en datum: Dinsdag 7 juli 2020

Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur

Waar: Dorpshuis Badhoevedorp

Adres: Snelliuslaan 35, Badhoevedorp, 1171 CZ, Noord-Holland

 

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!