Fractiespreekuur Florimarkt te Hoofddorp 25 juli 2020

Lokale politieke partij HAP houdt zaterdag 25 juli haar tweede fractiespreekuur van het jaar bij de Florimarkt in Hoofddorp. Fractieleden Nikkie Elfers en Henk van Steenis zijn van 13:30 tot 14:30 bij de Florimarkt Hoofddorp aanwezig met de mobiele fractiekamer om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om een praatje te komen maken en een kopje koffie te komen drinken met HAP”, aldus raadslid Nikkie Elfers.

 

Uiteraard zullen de fractieleden de afstand van 1,5 meter hanteren en vragen wij voorafgaand of de inwoners Corona gerelateerde klachten ervaren. Mocht u gezondheidsklachten hebben en toch graag in gesprek willen gaan, dan kan dit uiteraard digitaal of per telefoon.

 

Dag en datum: Zaterdag 25 juli 2020

Tijdstip: 13:30 – 14:30 uur

Locatie: Florimarkt Hoofddorp

Adres: Genderenplein, 2134 DP Hoofddorp.

 

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!