Fractiespreekuur HAP bij “Wilhelminastaete” te Hoofddorp 1 september 2020

Lokale politieke partij HAP houdt dinsdag 1 september een fractiespreekuur bij de flat “Wilhelminastaete”. Fractieleden Abdul Salhi en Ron Heimerikx zijn van 19:00 uur tot 20:00 uur bij de “Wilhelminastaete” aanwezig met de mobiele fractiekamer om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om een praatje te komen maken en een kopje koffie te komen drinken met HAP”, aldus raadslid Abdul Salhi.

 

Uiteraard zullen de fractieleden de afstand van 1,5 meter hanteren en vragen wij voorafgaand of de inwoners Corona gerelateerde klachten ervaren. Mocht u gezondheidsklachten hebben en toch graag in gesprek willen gaan, dan kan dit uiteraard digitaal of per telefoon.

 

Dag en datum: Dinsdag 1 september 2020

Tijdstip: 19:00 uur – 20:00 uur

Adres: De “Wilhelminastaete” Wilhelminalaan 2 tot 74 (flat), 2132 DV, Hoofddorp.

 

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!