Fractiespreekuur HAP in Nieuw-Vennep

HAP houdt op dinsdag 14 juni a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Johan Rip en Chris Groothand zijn van 19.00-20.00 in het café van Hotel de Rustende Jager in Nieuw-Vennep aanwezig om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Iedereen is welkom om klachten en ideeën met de fractieleden te delen. Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus raadslid Chris Groothand.

Dag en datum: Dinsdag 14 juni

Tijdstip: 19:00 – 20:00 uur

Waar: Café van Hotel de Rustende Jager
Adres: Venneperweg 471 in Nieuw Vennep.

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!