Fractiespreekuur HAP in Zwanenburg-Halfweg

Lokale politieke partij HAP houdt op woensdag 18 maart a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur bij de informatiemarkt Zwanenburg-Halfweg in Dorpshuis De Olm.

Fractieleden Jeanette Koolmoes, Jennifer van Os en Henk van Steenis zullen van 19.00-21.00 voor de deur van de Olm in Zwanenburg-Halfweg aanwezig zijn met de mobiele fractiekamer, om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.
“Iedereen is welkom om een praatje te komen maken en een kopje koffie te komen drinken met HAP”, aldus raadslid Jeanette Koolmoes.

  • Dag en datum: Woensdag 18 maart 2020
  • Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur
  • Waar: Dorpshuis De Olm in Zwanenburg-Halfweg
  • Adres: Olmenlaan 141, 1161 JV, Zwanenburg-Halfweg.

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!