Fractiespreekuur Lisserbroek 26 september

HAP houdt op dinsdag 26 september a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Tim van Essen, Ron Heimerikx en Henk van Steenis zijn van 19.00-20.00 aanwezig in “De Huiskamer van Lisserbroek” om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. Binnenkort debatteert de raad over de uitbreiding van Lisserbroek, HAP roept inwoners daarom op om hun ideeën over bijvoorbeeld nieuwe woningbouw met de fractieleden te delen.

Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom.

Dag en datum: Dinsdag 26 september
Tijdstip: 19:00 – 20:00 uur
Waar: De huiskamer van Lisserbroek in Dorpshuis de Meerkoet
Adres: Krabbescheerstraat 1, Lisserbroek

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website.

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!