HAP 12 april op bezoek in Lisserbroek

Onder de titel Route 26 bezoekt lokale politieke partij HAP door het jaar heen alle 26 kernen van Haarlemmermeer. Dinsdag 12 april zijn de fractieleden Tim van Essen en Ron Heimerikx aanwezig in dorpshuis de Meerkoet in Lisserbroek.

HAP wil met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek over wat mensen beweegt en bezighoudt. Lisserbroekers worden uitgenodigd om hun klachten en ideeën, met de fractieleden te delen. “Wij horen wel eens dat inwoners zich niet altijd gehoord en begrepen voelen door de lokale politiek en de gemeente. Juist daarom zoeken wij mensen regelmatig actief op. Dit keer dus in Lisserbroek. Ook burgers die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus raadslid Tim van Essen.

Dag en datum: Dinsdag 12 april. Tijdstip: 19:00 – 20:00 uur. Plaats van handeling: Dorpshuis de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 2165 XG , Lisserbroek.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Geen probleem meldt u dan aan via ons mailadres: hap@haarlemmermeer.com.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!