HAP deed mee aan de Dag van de Dialoog 2013

HAP nodigt inwoners uit voor de Dag van de Dialoog
Hoofddorp (7 november 2013) HAP heeft ook dit jaar weer deelgenomen aan de Dag van de Dialoog. Op vier locaties in Haarlemmermeer organiseerde de partij een Dialoogtafel waaraan inwoners met elkaar in gesprek konden gaan, onder het genot van een lunchmaaltijd of een diner. Het gekozen thema was ‘erbij horen’.

De Dag van de Dialoog is onderdeel van de Week van de Dialoog, die in heel Nederland wordt gehouden.  Aan de Dialoogtafels wisselden mensen ervaringen, ideeën en dromen uit. De bedoeling was dat er nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties ontstonden. Fractievoorzitter Marjolein Steffens: “Ik was blij verrast over de grote interesse en hoge opkomst. Sommige tafels zijn op het laatste moment nog uitgebreid wegens de vele aanmeldingen. Er waren zeer inspirirende gespreken, het was mooi om te ervaren hoeveel mensen zelf willen doen om ‘erbij te horen’ in hun straat of wijk. Er ontstond een goede dynamiek waarbij mensen elkaar ook de weg wezen of een hand reikten. Er werd voldoende ruimte genomen voor de dialoog, waarbij ook onderlinge verschillen zijn besproken. Het was absoluut de moeite waard om dit mede te organiseren. Wij zullen dit volgend jaar opnieuw doen.”

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!