HAP heet u welkom aan twee dinertafels op de Dag van de Dialoog!

HAP verzorgt woensdag 8 november twee dinertafels tijdens de Dag van de Dialoog 2017, een dag die landelijk wordt georganiseerd door bedrijven, verenigingen en gemeenten. Het doel van deze dag is kennismaken met wijk- en dorpsgenoten waarmee je anders niet zo snel in contact komt. Tijdens dit jaarlijkse evenement gaan mensen in kleine kring met elkaar in gesprek aan verschillende tafels op diverse locaties in de gemeente: van buurthuizen tot banken, van voetbalclubs tot vrijwilligersorganisaties, van scholen tot supermarkten.
Het thema is dit jaar ‘Zichtbaarheid’. “De bedoeling is om met elkaar een maaltijd te delen en in gesprek te gaan over het thema”, vertelt bestuurslid Betty Wensing. “Het is een traditie van onze lokale partij om hier aan mee te doen, omdat het de onderlinge betrokkenheid van inwoners vergroot en daarmee sociale netwerken versterkt.”
De gesprekken worden geleid door een gespreksleider; daar levert ook HAP er een aantal van. Dit jaar verzorgt HAP twee dinertafels: in wijkcentrum De Boskern in Overbos en in Het P-Punt in Graan voor Visch. “Daar zullen meerdere tafels staan”, aldus Betty. “Net als in voorgaande jaren werken we samen met stichting Maatvast, MeerWaarde, Marhaba en het P-Team Haarlemmermeer. “
Woensdag 8 november is de inloop vanaf half zes. Van zes tot acht uur zijn de tafels gedekt. “Iedereen kan zich aanmelden om bij een dialoogtafel aan te schuiven”, aldus Wensing.
De coördinatie is in handen van Bureau Discriminatiezaken. Dat is bereikbaar via telefoonnummer 023-5315842 en per mail info@bdkennermerland.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!