HAP houdt spreekuur in Abbenes

Een goed idee, een klacht of een vraag voor HAP? Kom dan op 3 oktober naar Abbenes.

Op maandag 3 oktober a.s. houdt HAP haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Ron Heimerikx en Tim van Essen zijn van 19.00-20.00 in het dorpshuis om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Iedereen is welkom om klachten en ideeën met de fractieleden te delen. Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus raadslid Tim van Essen.

Dag en datum:   Maandag 3 oktober
Tijdstip:              19:00 – 20:00 uur
Waar:                  Dorpshuis
Adres:                 Hoofdweg 1730, Abbenes

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!