HAP in Cruquius gestart met Route 26

Hoofddorp – Lokale politieke partij HAP is ondanks de tegenslag van de vernieling van de mobiele fractiekamer eerder deze maand gestart met Route 26. Onder die titel brengt HAP een bezoek aan alle 26 kernen van Haarlemmermeer. Zaterdag 11 april jl. liepen raadsleden, wethouder Marjolein Steffens-van de Water en leden van HAP over de woonboulevard bij de Cruquius om in gesprek te gaan met inwoners. Johan Rip, fractievoorzitter van HAP, vertelt: “Ondanks de teleurstelling van de vernieling aan onze mobiele fractiekamer, zijn we toch begonnen met het bezoeken aan alle kernen in Haarlemmermeer. We gaan dit jaar alle 26 kernen van Haarlemmermeer bezoeken om daar te luisteren naar inwoners en ondernemers.” Vorige raadsperiode was HAP ook al actief met een spreekuur op locatie en dit was een groot succes. Tijdens zo’n bezoek kunnen mensen terecht die klachten en opmerkingen hebben over het functioneren van de gemeente Haarlemmermeer. Maar ook mensen die goede ideeën hebben waar de politiek mee aan de slag kan, zijn van harte welkom. “We merken dat het zeer gewaardeerd wordt als een politieke partij op bezoek komt in de wijk of dorp. Lokaal, sociaal en betrokken zijn niet zomaar onze uitgangspunten”, aldus Rip.

“We zullen de komende tijd – tot onze mobiele fractiekamer weer rijklaar is – inventief moeten zijn. De camper is erg handig, want je hebt alles bij de hand, maar we laten ons niet uit het veld slaan. We zijn de komende maanden te vinden in dorpshuizen, winkelcentra en bijvoorbeeld op braderieën. Houd de krantenberichten en onze website in de gaten, daar geven we elke keer aan waar we aanwezig zullen zijn”, vertelt Rip.

Uiteraard zijn leden van de fractie ook buiten deze Route 26 te benaderen voor vragen en opmerkingen. U kunt ze bereiken via Twitter @HapHmeer, Facebook: facebook.com/HAPHmeer en via mail: hap@haarlemmermeer.com.
Kijk ook op onze website voor meer info: www.haarlemmermeerseactievepolitiek.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!