HAP met mobiele fractiekamer in Spaarndam!

HAP is blij weer de beschikking te hebben over haar mobiele fractiekamer. Spaarndam is de eerste plaats die HAP op woensdag 7 februari aandoet met de nieuwe mobiele fractiekamer. Raadsleden Johan Rip en Sophie van de Meeberg staan van 19.00-20.00 bij het dorpscentrum in Spaarndam om tijdens dit spreekuur op locatie met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.
Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom.

Dag en datum:                       woensdag 7 februari
Tijdstip:                                  19:00 – 20:00 uur
Waar:                                      Ringweg 36, Spaarndam

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website.

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!