HAP op bezoek in Vijfhuizen

Hoofddorp, 6 november 2015 – Onder de titel Route 26 bezoekt lokale politieke partij HAP door het jaar heen alle 26 kernen van Haarlemmermeer. Zaterdag 14 november zijn fractie- en bestuursleden aanwezig in het oude dorpshuis “d’oude Waterwolf” midden in Vijfhuizen. Zij gaan daar inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties in gesprek over wat burgers beweegt en bezighoudt.

Vijfhuizenaren worden uitgenodigd om hun klachten en ideeën, onder meer over de opvang van vluchtelingen met de fractieleden te delen. “We horen wel eens dat burgers zich niet altijd gehoord en begrepen voelen door de lokale politiek en de gemeente. Juist daarom zoeken we mensen regelmatig actief op. Dit keer dus in Vijfhuizen. Ook burgers die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus fractievoorzitter Johan Rip.

Dag en datum: zaterdag 14 november. Tijdstip: 11:00 – 13:00 uur. Plaats: D’oude Waterwolf, Kromme Spieringweg 436 in Vijfhuizen.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!