HAP van de partij tijdens Dag van de Dialoog

Fractie- en bestuursleden van lokale politieke partij HAP nemen ook in 2016 actief deel aan de Dag van de Dialoog. Deze wordt dit jaar gehouden op dinsdag 15 november. HAP is in het P-Punt in Graan voor Visch met 3 dinertafels vertegenwoordigd.
Dit jaar is het gespreksthema ‘Verbinding’. “De bedoeling is om met elkaar aan tafel in gesprek te gaan over dit thema”, aldus bestuurslid Betty Wensing. “We hebben er als partij een traditie van gemaakt om actief mee te doen. Zo zetten ook fractieleden zich als gespreksleider in. Dit jaar nemen fractievoorzitter Johan Rip en raadslid Sophie van de Meeberg deel. Ikzelf leid traditiegetrouw ook weer een tafelgesprek.”
Het doel van de Dag van de Dialoog is kennismaken met dorpsgenoten waarmee je anders niet zo snel in contact komt. Tijdens dit jaarlijkse evenement gaan mensen in kleine kring met elkaar in gesprek aan verschillende tafels op diverse locaties in de gemeente: van buurthuizen tot banken, van voetbalclubs tot vrijwilligersorganisaties, van scholen tot supermarkten.
Iedereen kan meedoen; aanmelden is vereist. Dat kan via het bureau Discriminatiezaken in Hoofddorp onder telefoonnummer 023 53 15 842 en per mail: info@bdkennermerland.nl
De deur van P-Punt gaat om half 6 open; het programma duurt ongeveer 2 uur.

De gesprekken vinden plaats in gevarieerd samengestelde groepen van 6 tot 8 personen. De gesprekken vinden plaats tijdens het diner. Degene die de tafel organiseert levert een gespreksleider en regelt een diner voor de deelnemers aan de tafel. Net als in voorgaande jaren werkt HAP samen met stichting Maatvast, MeerWaarde, Marhaba en het P-Team Haarlemmermeer.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!