HAP Voedselbankactie komt tot slotakkoord

Dinsdag 23 februari jl. zijn raadslid Jeanette Koolmoes en fractie-assistent Jennifer van Os op pad geweest om opnieuw boodschappen in te kopen voor de Voedselbank Haarlemmermeer. Door de warme reacties van HAP leden en hun gulle giften ten tijde van de Voedselbankactie in december 2020, had de lokale partij nog wat geld in de pot zitten. Destijds besloot het bestuur dit pas uit te geven in het nieuwe jaar, omdat er in december meerdere andere acties voor de Voedselbank waren.

De fractieleden hadden van tevoren een boodschappenlijst opgesteld en kochten onder andere luiers, douchecrème, vis in blik, vlees in blik, tandenborstels, tandpasta, soep in blik, allesreiniger, maandverband, koffie, thee en nog veel meer. Na het inladen zijn ze naar de voedselbank gereden waar ze een warm welkom kregen. Alles is in de welbekende zwarte kratten gestopt en er is nog even bijgepraat

Daarna maakten zij nog een stop bij aardappelboer Arwin Bos, die z’n bedrijf heeft aan de Rijnlanderweg. Arwin had tegelijk met de actie van HAP-leden eind vorig jaar, 500 kilo aardappelen gedoneerd aan de voedselbank, maar toen was er voor ons geen gelegenheid om even langs te gaan. Die belofte konden beide fractieleden nu wel inlossen.

Met deze dag kwam de actie van HAP-leden en bestuur tot een mooi slotakkoord.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!