Kandidatenlijst HAP staat ból van lokaal talent!

Goede mix van jong talent en ‘ervaren rotten’
Lokale politieke partij HAP presenteert met trots haar ambitieuze kandidatenlijst met kandidaten óveral uit de polder; van Nieuw-Vennep en Hoofddorp tot Zwanenburg, maar zoals altijd ook uit de kleinere kernen Lisserbroek, Abbenes en Vijfhuizen. Ook dit keer was er geen gebrek aan belangstelling om zich in te zetten voor échte lokale politiek, HAP presenteert een lijst met maar liefst 40 ambitieuze en betrokken inwoners!

Verenigingsvoorzitter Paul Croese en Lijsttrekker Marjolein Steffens-van de Water zijn trots op de kandidatenlijst van hun lokale politieke partij HAP. Dat ze klaar zijn voor de verkiezingen in november 2018 is direct duidelijk.
“Er staat een zeer divers team klaar waarin ruime ervaring en jong talent hand in hand gaan”, zegt Steffens met een tevreden glimlach op haar gezicht. “Er staan ervaren rotten op, zoals Ron Heimerikx en Johan Rip maar ook jong talent staat te trappelen”. De jongste kandidaten zijn Jennifer van Os uit Hoofddorp-Pax en Maarten van der Marel uit Nieuw-Vennep. Twee aanstormende talenten waarvan u nog veel gaat horen de komende jaren!

Naast bekende HAP raadsleden zoals Tim van Essen, Sophie van de Meeberg en Abdul Salhi, is er ook plek voor nieuwe HAP gezichten. Op de 4eplek staat Nikkie Elfers, maatschappelijk actief in haar wijk Floriande en ondernemer in lifestyle producten en op de 5eplek Charif el Idrissi, docent Bedrijfseconomie en tevens eigenaar van een lokaal huiswerkbegeleidingsinstituut. Uit Zwanenburg-Halfweg staat Jeanette Koolmoes op plek 8, die zich naast haar werk inzet voor tal van activiteiten voor jong en oud, zoals bij de speeltuin in Zwanenburg. Niels van Attekum staat op plek 10. Deze jonge vader is inkoper van beroep en kent u wellicht nog als presentator van MeerSport bij MeerRadio.

Andere opvallende namen op de lijst zijn Manon de Vries-Woolthuis, kersverse moeder en duizendpoot uit Vijfhuizen, super-vrijwilliger John van den Berg uit Abbenes en betrokken lokale ondernemer René Metz uit Zwanenburg. Lijstduwer is Hoofddorper en huidig HAP-wethouder Ap Reinders. Croese vult aan: “Ik ben blij dat er mensen uit alle delen van de polder op onze lijst staan, maar vooral ook dat het mensen zijn die gewend zijn om initiatieven te nemen en deze ook uit te voeren.” Hij vervolgt:“De inzet van HAP de afgelopen jaren heeft anderen geïnspireerd om zich bij ons aan te sluiten en zich te willen inzetten voor onze inwoners en ondernemers. Welke andere politieke partij kan zeggen dat zij mensen heeft moeten teleurstellen omdat het maximale aantal plaatsen van 40 op de kieslijst bereikt is?”, aldus Croese.

Lijstrekker Marjolein Steffens-van de Water gaat vol vertrouwen de verkiezingsstrijd aan. “Met onze mobiele fractiekamer blijven we de wijken en kernen bezoeken. We hebben een creatief campagneteam en een grote groep vrijwilligers die ons bij de campagne ondersteunen. En natuurlijk een uitstekend verkiezingsprogramma dat binnenkort bekend wordt gemaakt. We zijn er helemaal klaar voor!”

 

HAP kandidatenlijst verkiezingen 2018
NaamWoonplaats
1Marjolein Steffens-van de WaterNieuw Vennep
2Johan RipHoofddorp-Oost
3Sophie van de MeebergHoofddorp-Noord
4Nikkie ElfersHoofddorp-Floriande
5Charif el IdrissiHoofddorp-Nassaupark
6Ron HeimerikxHoofddorp-Centrum
7Abdul SalhiHoofddorp-Centrum
8Jeanette KoolmoesZwanenburg
9Tim van EssenLisserbroek
10Niels van AttekumHoofddorp-Sportdorp
11Henk van SteenisHoofddorp-Overbos
12Manon de Vries-WoolthuisVijfhuizen
13Jennifer van OsHoofddorp-Pax
14Chris GroothandNieuw Vennep
15Maarten van der MarelNieuw Vennep
16John van den BergAbbenes
17René MetzZwanenburg
18Ed MeulenbroekHoofddorp-Toolenburg
19Jean-Marie BrugmanHoofddorp
20Karima AouragHoofddorp-Graan voor Visch
21Yannick SteffensHoofddorp-Floriande
22Elaine VeldemaHoofddorp-Bornholm
23Joep BleijeNieuw Vennep
24Carla BeenakkerNieuw Vennep
25Bert VesterBeinsdorp
26Paul CroeseLisserbroek
27Johan TrompertHoofddorp-Overbos
28Jan van Dongen TormanHoofddorp-Centrum
29Birgit Warnas-de SmitHoofddorp-Floriande
30Rita SnaterseHoofddorp-Pax
31René BleijeNieuw Vennep
32Betty WensingHoofddorp
33André MarkusZwanenburg
34Kees ZandbergenHoofddorp
35Joska van AsseltHoofddorp-Oost
36Gerard van EssenLisserbroek
37Bob BonteLisserbroek
38Ans Terpoorten-LauretHoofddorp-Centrum
39André HagemanHoofddorp-Centrum
40Ap ReindersHoofddorp-Floriande

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!