Leden HAP tonen hun waardering aan Zwemgroep de Spetters

Op zaterdag 23 juni ontving Zwemgroep de Spetters uit handen van de voorzitter van HAP, namens de leden een gift van € 150,00 als blijk van waardering voor het fantastische vrijwilligerswerk dat zij doen.

Zwemgroep de Spetters organiseert zwemlessen voor mensen met een beperking en is onderdeel van Stichting De Aanloop. HAP voorzitter Croese: “Iedere zaterdagmiddag vanaf 16:30 uur is het een waar waterfestijn in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp. Zo’n 40 tot 50 mensen zwemmen dan met heel veel plezier onder begeleiding van 20 vrijwilligers. HAP is trots op deze zwemgroep die al meer dan 40 jaar deze sportieve activiteit verzorgt.”

HAP stimuleert al jaren lokale maatschappelijke initiatieven en toont ook dit jaar haar waardering door een gift voor deze activiteit. Meer informatie over zwemgroep De Spetters en andere activiteiten van Stichting de Aanloop is te vinden op hun website www.deaanloop.nl

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!