Lijsttrekker lokale partij HAP bekend

Marjolein Steffens-van de Water opnieuw lijsttrekker HAP
In een Buitengewone ledenvergadering is Marjolein Steffens-van de Water unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Voorzitter Paul Croese is trots: “In Marjolein heeft onze lokale partij een lijsttrekker met veel politieke ervaring én een vrouw door wie onze kernwaarden lokaal, sociaal en betrokken dagelijks in de praktijk worden gebracht. Zij voert de lijst van HAP voor de vierde keer aan, steeds weer met passie en altijd met de mens centraal. Dat is precies waar HAP voor staat!.”

Steffens dankte de aanwezige leden voor het vertrouwen dat zij opnieuw krijgt in een gloedvol betoog over de inzet en betrokkenheid van alle ‘ambassadeurs van HAP’, zoals zij de leden karakteriseerde. Even vielen haar woorden stil toen zij aankaartte dat het de eerste keer wordt dat zij de lijst gaat aanvoeren zonder dat Peter van Groenigen daar deel van uitmaakt. “De laatste keer dat ik tot lijsttrekker werd gekozen, was dat met mijn maatje Peter. Hij wordt gemist, zowel in de raadszaal als daarbuiten.”

De gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Haarlemmermeer vinden plaats op woensdag 21 november a.s. HAP, nu de tweede partij van Haarlemmermeer, hoopt op een mooi verkiezingsresultaat om opnieuw als stabiele factor in het gemeentebestuur van Haarlemmermeer de belangen van inwoners en ondernemers te mogen dienen.

(Marjolein Steffens- van de Water  en Paul Croese)

 

 

 

 

 

 

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!