Lokale politieke partij HAP houdt fractiespreekuur

De gemeenteraadsfractie van lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 2 juni a.s. haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Henk van Steenis en Johan Rip zijn in de fractiekamer in het Raadhuis aanwezig om inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties te woord te staan.

Tijdens het fractiespreekuur kunnen mensen terecht die klachten en opmerkingen hebben over het functioneren van de gemeente Haarlemmermeer. Maar ook mensen die goede ideeën hebben, waar de politiek mee aan de slag kan, zijn van harte welkom. Het spreekuur wordt gehouden van 19.00-20.00 uur.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek wil hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen met Tim van Essen, via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!