Manon de Vries-Woolthuis maakt fractie HAP compleet

Hoofddorp – Manon de Vries-Woolthuis zal de lege plek in de fractie innemen, die ontstaat op het moment dat fractievoorzitter Johan Rip wordt benoemd als wethouder. “Ik heb ontzettend veel zin om mij aan te sluiten bij de fractie van HAP en om mij in te zetten voor onze mooie gemeente en inwoners”, aldus Manon.

Manon is 36 jaar oud, werkt als marketeer bij een internationaal bedrijf en woont samen met haar man en dochter in Vijfhuizen. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 heeft zij op nummer 12 van de kandidatenlijst van HAP gestaan. “Haarlemmermeer is een gemeente met vele mooie dorpen. Jarenlang heb ik in Hoofddorp gewoond en sinds 7 jaar woon ik in Vijfhuizen. Het was erg lastig om een betaalbare huur- of koopwoning te vinden en daarom is dit één van de dingen waar ik me hard voor wil maken als HAP-raadslid”.

Op donderdag 5 maart zal Manon de eed afleggen in het bijzijn van de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en andere belangstellenden.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!