Marjolein Steffens voorgedragen als lijstrekker HAP

Marjolein Steffens-van de Water is door het HAP bestuur voorgedragen als lijsttrekker voor HAP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Voorzitter HAP bestuur Paul Croese:We zijn enorm blij dat Marjolein voor ons de lijst opnieuw wil gaan aanvoeren. Marjolein is een betrokken en daadkrachtige kandidaat met veel ervaring als politica en bestuurder. Zij heeft de kernwaarden van onze partij lokaal, sociaal, betrokken de afgelopen jaren als geen ander in de praktijk gebracht. Marjolein is de afgelopen jaren actief als wethouder in het college van B&W van Haarlemmermeer. In deze functie heeft zij laten zien waar HAP voor staat en bijgedragen aan een krachtig gemeentebestuur.

“Marjolein is bij uitstek degene die inwoners en organisatiesin Haarlemmermeer een stem geeft en hen uitdaagt om mede vorm te geven aan een prettige, leefbare woon- en werkomgeving. Het bestuur is ervan overtuigd dat zij in staat is de inwoners te enthousiasmeren hun vertrouwen én hun stemaan onze lokale partij te geven.

Ook in de komende raadsperiode zal leefbaarheid in onze gemeente centraal staan voor HAP. Meer écht betaalbare woningen, een veilige, schone en kleurrijke leefomgeving en invloed van inwoners en ondernemers op beleid én uitvoering blijven hoog in het HAP vaandel staan”, aldus Croese.

Marjolein Steffens-van de Water: “Ik ben vereerd en kijk er enorm naar uit om onze kandidatenlijst opnieuw aan te mogen voeren. Dat wordt een lijst met een enthousiaste en betrokken groep kandidaat-raadsleden die zich met het hoofd en het hart zullen inzetten voor onze inwoners en ondernemers én natuurlijk voor de vele organisaties en vrijwilligers die Haarlemmermeer rijk is. Dat mag u als vanouds van uw lokale partij verwachten!”

Het laatste woord is aan de leden van de vereniging HAP. Zij zullen zich naar verwachting eind oktober tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering uitspreken over het lijsttrekkerschap en de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!