Meld uw verkeersergernissen

11 december a.s. houdt de gemeenteraad Haarlemmermeer op verzoek van o.a. D66 en HAP een discussie sessie over verkeersergernissen in onze polder. Voor deze sessie zijn we op zoek naar uw ergernissen! Laat het ons weten en mail deze naar hap@haarlemmermeer.nl of via twitter of @HAPHmeer en @d66hrlmeer via facebook kan natuurlijk ook. Liefst met foto erbij.

Toelichting

Te hoge verkeersdrempels, teveel drempels op onnodige plaatsen, onhandig afgestelde stoplichten? Helaas horen we veel geluiden van inwoners van dagelijkse verkeersergernissen. Het gaat ons vooral om overdreven of onlogische verkeersregel- en verkeersveiligheidsmaatregelen. Maar ook de weginrichting of een hoeveelheid verkeersborden kan onbegrijpelijk zijn.

We realiseren ons dat het niet mogelijk is om naar ieders wens het verkeer in te richten. Kwetsbare deelnemers willen we beschermen. Zoals spelende kinderen in woonwijken of rondom scholen. Maar daarbuiten zijn er veel voorbeelden die mensen gewoon niet begrijpen. Daarom is er voor ons voldoende aanleiding voor een debat om te kijken hoe het beter kan in onze polder! Stuur dus uw meldingen naar ons toe voor het debat van 11 december!

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!