MLB – wat HAP betreft geen spoeddebat

Op 4 december 2014 werd de raad, tijdens de behandeling van de najaarsrapportage, door het college op de hoogte gesteld van een een reële kans op een financiële overschrijding op het project verplaatsing pioniers en MLB. Naar aanleiding daarvan is direct een verzoek tot debat ingediend door HAP. Het moge duidelijk zijn dat de resultaten van het interne onderzoek naar precies dat onderwerp, dat op 5 februari 2015 werd gedeeld, de urgentie van het debat hierover onderstreept.

Juist HAP was de partij die over dit project altijd kritische vragen heeft gesteld die werden weggewuifd door andere raadsfracties en het toenmalige college.

Door enkele oppositiepartijen werd opgeroepen tot een spoeddebat over dit onderwerp. Nog liever dan direct van gedachten te wisselen, bereidt onze fractie zich uitermate goed voor op dit debat. Zorgvuldigheid is erg belangrijk en daarbij: die paar weken wachten op het debat gaat onze gemeente geen cent méér kosten. De amerikanen gaan niet harder lopen, er worden niet minder MLB kaartjes door gekocht.

HAP wordt via Twitter en telefoon veelvuldig gevraagd wat onze insteek gaat zijn, en of wij gaan bewijzen dat we meer dan decoratie zijn in het college. Juist vanwege die zorgvuldigheid in de voorbereiding van het debat, gaan wij nog niet in op deze vragen. De inhoud bewaren wij voor het debat, en wij nodigen u graag uit om daarbij aanwezig te zijn.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!