Mobiele fractiekamer HAP rijdt weer – BBQ Abbenes eerste bestemming Route 26

Lokale politieke partij HAP was zaterdag 22 augustus met een flinke delegatie te gast bij de jaarlijkse barbecue in Abbenes, georganiseerd door de plaatselijke Oranje Evenementen Vereniging. Naast wethouders Marjolein Steffens en Ap Reinders, grillden fractieleden Johan Rip, Tim van Essen, Sophie van de Meerberg en Brigitte van der Erve een spiesje mee.
HAP parkeerde bovendien de mobiele fractiekamer op het evenemententerrein voor het geval bewoners behoefte hadden aan een vertrouwelijk gesprek. “Dat bleek niet nodig”, vertelt fractievoorzitter Rip, “het weer was uitstekend en omdat iedereen zijn eigen vlees moest klaarmaken kwamen de gesprekken aan de barbecue vanzelf op gang.”

De komst van de HAP naar Abbenes was onderdeel van Route 26, waarin de lokale politieke partij alle 26 kernen van Haarlemmermeer aandoet om ter plaatse te horen wat burgers beweegt en bezighoudt. “De mobiele fractiekamer is er helaas een tijdje uit geweest, nadat vandalen hem zwaar hadden beschadigd. Met veel liefde is hij weer opgeknapt en weer helemaal inzetbaar voor onze tocht langs alle burgers van Haarlemmermeer.” Abbenes had de primeur.

Om de Oranje Evenementen Vereniging te bedanken voor de genoten gastvrijheid en tegelijkertijd te complimenteren voor het vele goede werk voor de sociale samenhang in Abbenes, zal het bestuur van HAP uit de voor donaties beschikbare fondsen een bedrag schenken.

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!