Oproep burgemeester Weterings om 18.00 uur naar Burgemeester Van Stamplein te komen

“Om uiting te geven aan onze lotsverbondenheid met de getroffenen en nabestaanden, roept burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer, namens het gemeentebestuur, inwoners, ondernemers en anderen op vandaag om 18.00 uur naar het Burgemeester Van Stamplein in Hoofddorp te komen.

Op het Burgemeester Van Stamplein kan iedereen samen stilstaan bij de vreselijke gebeurtenissen van gisteren. Burgemeester Weterings houdt daar een toespraak. Weterings: “Gisteren werd de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo getroffen door een vreselijke aanslag. Maar liefst twaalf mensen – journalisten en politieagenten – vonden daarbij de dood. Maar niet alleen de redactie werd getroffen. Het vrije woord en onze vrijheid werden gisteren in het hart geraakt. Dat kunnen we niet zomaar laten gebeuren. Het gemeentebestuur van Haarlemmermeer staat pal naast de getroffenen, de nabestaanden en alle inwoners van Frankrijk. Wij staan zij aan zij om het recht op vrije meningsuiting te verdedigen.”

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!