Politicus van het jaar krijgt Peter van Groenigen bokaal

21 januari 2015

Gisteravond had de HAP haar wekelijkse fractievergadering. Een enerverende vergadering waar we in goede stemming met elkaar over menig dossier heerlijk hebben zitten bomen. De spirit was goed, de dialoog scherp en open. We hebben een heerlijk team.
Bij thuiskomst, laat op de avond, werd een artikel gedeeld via onze groep-What’s App: ‘Politicus van het Jaar krijgt Peter van Groenigen Bokaal’.

Alle fractieleden waren er stil van…Via de What’s app waren weinig woorden, maar van elkaar wisten we dat dat genoeg zei.
Wat een prachtig mooi initiatief van onze lokale journalisten. Warmte en weemoed overviel ons. Stilte was het enige dat luid in onze oren klonk. Peter missen wij, nog elke dag, nog elk uur, nog elke minuut.
Wij zijn niet een fractie van 7 in deze Raadsperiode, maar een fractie van 8 leden. Zijn foto staat pontificaal in onze fractiekamer en vaak genoeg kijkt hij ons met zijn onmiskenbare blik aan. De herinnering is fijn, het verlies doet nog ernstig pijn.

Dank Haarlemmermeerse journalisten dat ook jullie dit gevoel delen en Peter niet vergeten en dat zeker met deze bokaal ook nooit zullen doen.

Namens de hele HAP-fractie en Wethouders,
Brigitte van der Erve

Peter van Groenigen bokaal

Peter van Groenigen bokaal

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!