Sophie van de Meeberg kandidaat Beste raadslid 2018

HAP raadslid Sophie van de Meeberg is een van de 12 finalisten voor de verkiezing Beste Raadslid van Nederland.
Campagnebureau BKB, de Volkskrant, omroep WNL en het Periklesinstituut zijn in aanloop naar de verkiezingen op zoek naar het Beste Raadslid van Nederland. Uit 338 uitzendingen wisten 12 raadsleden de jury het meeste te imponeren. Daarbij werd onder andere gekeken naar effectiviteit, communicatievaardigheden en integriteit.

Uit het juryrapport:
In de toch al zo politiek actieve gemeenteraad van Haarlemmermeer valt Sophie van de Meeberg op. Een graag geziene gast bij bijeenkomsten, waar ze een duidelijke politieke agenda combineert met een luisterende en zo nodig zelfs kwetsbare houding. Ook op sociale media zet ze haar politieke werk graag door. Ze gaat er geen debat uit de weg. In de raad heeft ze haar verhaal goed voorbereid. Niet alleen op details, maar ook op argumenten.

Stemmen kan nog tot 18 maart op: https://besteraadslid.nl.

De 4 finalisten die op zondag 18 maart de meeste stemmen vergaard hebben gaan in Paradiso Amsterdam op 20 maart met elkaar in debat. Het debat zal live worden uitgezonden op NPO Radio 1 en door omroep WNL.

 

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!