Manon de Vries

Als vrouw, partner, moeder, werknemer en raadslid heb ik een gezellig druk leven. Geboren in Amsterdam en op jonge leeftijd in het mooie Haarlemmermeer komen wonen. Ik heb Hoofddorp zien groeien en na een lange zoektocht naar een eerste woning, 9 jaar lang in Vijfhuizen gewoond. Mijn interesse in politiek ontstond al toen ik nog actief was als vrijwilliger voor de jongerenwebsite Meer4U. Tijdens jongerendebatten kreeg ik een inkijkje in de lokale politiek, toch besloot ik pas een paar jaar geleden dat het tijd was om mij bij een partij aan te sluiten. In plaats van klagen over wat er allemaal beter kan, kan je natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen en HAP als lokale, sociale en betrokken partij sluit perfect aan bij wat ik belangrijk vind. Nu kan ik meepraten, meedenken en alle inwoners van Haarlemmermeer vertegenwoordigen.

🔹 Woont in Hoofddorp, Toolenburg

🔹 Werkt als Healthcare Strategy Manager Metabolics

🔹 Hobby’s: tennis, lezen en taarten bakken

🔹 Was als jongere actief voor de jongerenwebsite Meer4U en dorpsvereniging Vijfhuizen

🔹 Levensmotto: Als je wilt, kan je alles.

HAP is een partij voor iedere Haarlemmermeerder. Een gemengde groep leden en lokale en sociale standpunten die overeenkomen met wat ik belangrijk vind. Een fijne omgeving om te wonen en respect voor elkaar.

Politieke interesses: Wonen, woningbouw, klimaat, leefomgeving, toerisme

Als je wilt, kan je alles.

Manon de Vries

Maak direct impact!

In het HAP Opiniepanel kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer meedoen met een opinie onderzoek. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen graag uw ideeën en suggesties!

Doe mee!