Navigation

Lid worden of meedoen?

"Mijn stem goud waard, de verkiezingen zijn toch pas in 2018?"... Wij horen het u denken. Natuurlijk is uw stem tijdens verkiezingen belangrijk. Uw stem is namelijk mede bepalend hoeveel invloed de door u gekozen volksvertegenwoordiger gaat krijgen in de komende raadsperiode. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat er daarna met uw stem gebeurt? Veel mensen zullen denken, "die wordt niet meer gehoord." Vaak hebben ze daar gelijk in. De meeste mensen komen zelden of nooit in contact met de door hun gekozen volksvertegenwoordiger. Terwijl een volksvertegenwoordiger juist afhankelijk is van dit soort contacten om zijn of haar werk goed te kunnen doen. Zonder contact met de samenleving kan hij of zij immers nooit tot een afgewogen standpunt komen en is de titel 'volksvertegenwoordiger' niet op zijn plaats. Uw stem is dus zeker goud waard.

Haarlemmermeer is de snelst groeiende gemeente van Nederland. Met grote economische motoren als Schiphol, grote woningbouwprojecten en niet te vergeten de ontwikkelingen van kantoren- en bedrijventerreinen binnen de gemeentegrenzen, zijn het vaak nationale belangen die de basis vormen voor het in Haarlemmermeer gevoerde beleid. Verschillende grote partijen opereren binnen de lijnen die door 'de moederpartij in Den Haag' zijn uitgezet. Dit mondt regelmatig uit in onduidelijk beleid, waar burgers vaak het gevoel bij hebben in de steek te worden gelaten. Het gevolg; minder interesse voor de eigen leefomgeving en afkeer naar de politiek en de gekozen volksvertegenwoordiger. En die heeft het contact met u juist zo hard nodig om zijn of haar werk goed te kunnen doen.

Gelukkig kan het ook anders. Er zijn in Nederland een groot aantal politieke partijen die zich niet hebben gecommitteerd aan 'de moederpartij in Den Haag', maar die vanuit het belang van de burger politiek bedrijven. HAP is zo'n partij, gericht op de belangen van Haarlemmermeer. Met een oog naar de wereld om ons heen, maar vanuit een ander perspectief. Het welzijn van Haarlemmermeer, haar inwoners en ondernemers.

Natuurlijk hebben wij u daarbij hard nodig. Juist om gevoed te worden in onze ideeën. En zeg nou eerlijk, u wilt zelf toch ook zoveel mogelijk invloed hebben op uw eigen welzijn in uw eigen leefomgeving. Door lid te worden van HAP wordt uw stem goud waard. U verwerft daarmee een recht! Voor uzelf en voor uw leefomgeving, in ons mooie Haarlemmermeer.

Draagt u onze partij een warm hart toe en wilt u ons financieel ondersteunen, dan is donateurschap altijd mogelijk. Bent u, na het lezen van deze tekst, nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het lidmaatschap of donateurschap, laat dan een bericht achter via het contactformulier of per mail hap@haarlemmermeer.nl. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

HAP, uw lokale politieke partij.

Meedoen kan op verschillende manieren. U kunt 'gewoon' meedoen met HAP en ondersteunen. U kunt natuurlijk ook actief lid worden en deel uitmaken van TeamHAP!

* Verplicht veld